De beste lunch van Tilburg!

Wat kan ik zeggen over Tilburg? Het is een prachtige stad, met heerlijk eten en geweldige mensen. We komen al jaren in Tilburg en het faalt nooit om indruk te maken. De beste lunch in Tilburg! We komen graag samen met vrienden voor een lekkere lunch of diner, maar soms wil je gewoon even bijkomen bij je favoriete restaurant. Je weet wel, zo’n restaurant waar je lekker kunt eten met je vrienden en waar je niet het gevoel hebt dat er een stel drukke koks naar je zit te staren terwijl je eet? Dat is wat wij het perfecte restaurant noemen – huiselijk, gezellig, eenvoudig, maar lekker en betaalbaar. Klinkt goed voor ons! Cafe Tomat is een verborgen juweeltje aan de westelijke rand van het centrum van Tilburg. Zodra we deze ouderwetse kruidenierszaak binnenliepen, wisten we dat dit de plek was – punt uit. De eigenaar hield het echt toen hij zei ‘geen kinderen toegestaan’, want deze plek heeft een schattige sfeer die iedereen terug zal brengen naar hun gelukkige jeugdherinneringen van spelen tussen vintage banken en boeken aan elke muur. Ze serveren zelfs ontbijt en dat is nog het beste, want er zijn maar twee tafels beschikbaar tijdens de piekuren, dus zorg dat je er vroeg bent (8:30 uur).

Het eten is authentiek, huiselijk en heerlijk.

Dit is een gegeven. Als je van authentiek, huiselijk en heerlijk eten houdt, dan is Tilburg de plek voor jou. We hadden de karbonade met mosterdbroodjes en de gebakken varkensribbetjes, beide gemaakt met authentieke ingrediënten. Als je van zoet houdt, dan moet je zeker de appelboter proberen, die is heerlijk op alles. We hadden ook een heerlijke lunch van karbonades met zoete aardappelsalade, appels en cranberry’s. Ja, we vonden het hier zo lekker dat we alleen al voor de salade zijn teruggegaan.

Je zult geen MSG vinden in Tilburg.

Als je van Japans eten houdt, is dit iets voor jou. We hadden tempura botersla met wasabimayo, sesamzaadjes, augurkjes en pittige mayo, die heerlijk was, maar extreem vettig. We hadden ook tempura met zoete aardappel en broccoli, en yummy. Ze hebben ook tempura met varkensvlees en broccoli, wat ook heerlijk is.

Het personeel is vriendelijk en behulpzaam.

We kunnen niet genoeg loven over het personeel van Cafe Tomato. Ze zijn zo vriendelijk, behulpzaam en hebben altijd een glimlach op hun gezicht. Ze gaan altijd verder dan wat er van ze verwacht wordt, wat geweldig is omdat je ze wel kent maar niet goed. Ze hebben altijd een antwoord op alles en kunnen je een aantal leuke plaatsen in de buurt aanbevelen. Ze zorgen ervoor dat je je zo welkom en thuis voelt.

Je kunt altijd wel een plekje vinden om te zitten in Tilburg.

Dit zal misschien als een verrassing komen voor mensen die denken dat Tilburg alleen maar om de kroegen draait, maar je kunt eigenlijk de hele dag lekker thuis zitten met een kop koffie of thee en een goed boek. Als je overdag komt, zul je veel mensen vinden die buiten op hun balkon zitten te genieten van het mooie weer. Als u ‘s avonds komt, zijn er binnen genoeg gezellige stoelen om aan te schuiven voor een lekkere maaltijd.

Waar kun je eten in Tilburg?

We hebben de basis behandeld, maar er zijn zo veel heerlijke plekken om uit te kiezen dat we ze niet allemaal in één artikel konden passen. We zijn zo blij dat we de lijst met de beste lunchplekken van Tilburg met je kunnen delen, omdat we denken dat je het met ons eens zult zijn dat ze allemaal geweldig zijn.

De beste lunch in Tilburg!

De beste lunchplek van Tilburg is zonder twijfel Salvo’s. Wij bestellen de karbonades met mosterdbroodjes, karbonades met aardappelsalade, karbonades met zoete aardappelsalade, karbonades met cranberry’s en karbonades met augurken. Dit is de perfecte manier om uw lunch of diner in Tilburg te beginnen. Ook de karbonade met groentenrisotto is een aanrader. We zitten graag buiten bij Salvo’s omdat het zo charmant en gezellig is. Als je van historische plekken houdt, zul je deze plek geweldig vinden.

Diner in Tilburg!

Als je een date hebt en je wilt gewoon gezellig eten in een restaurant, dan is Diner in Tilburg de plek voor jou. Wij krijgen altijd de zalm, biefstuk of kip gerechten, met een kant van groenten. De sfeer is zo charmant en de service is geweldig. Je kunt aan een vintage houten tafel zitten met je lieftallige date, of op de bank achterin, waar je lekker kunt knuffelen met je vrienden. Als je van retro houdt, dan is deze plek echt iets voor jou.

Shhh, het is een date in Tilburg!

Als je op zoek bent naar een romantische date avond, dan is Shhh, it’s a date in Tilburg de plek. Wij krijgen de biefstuk met spinazie en wijn, of de zalm met asperges en vermouth. Als toetje bestellen we vanille panna cotta, amandel crostata of chocolade meringue. Het personeel is zo aardig, het eten is heerlijk en de ambiance is romantisch. Je kunt niet fout gaan met een van deze opties.

De beste lunch van Tilburg!

Voor een etentje uit met je vrienden, probeer The Taproom bij het stadhuis. Wij hadden de BBQ pork chops met pulled pork, brisket en cole slaw en het was gewoon perfect. Het personeel is echt vriendelijk en behulpzaam, het eten is zelfgemaakt en heerlijk, en de sfeer is gezellig en knus. Als je op zoek bent naar een leuk avondje uit, maar toch lekker wilt eten, dan is dit de plek voor jou.