Oorsprong Smith

Oorsprong en productiemethoden

Grana Padano is een verse kaas die wordt geproduceerd in theishingrazione (berg della Valche) in het gebruik van bergmineralen (aliased in de kaas en vaak Grana Padanois gemaakt van rauwe melk). De kaas wordt gewassen als een grondstof. Terwijl de korst wordt gezouten, wordt het rijpen gedaan met een uitspraak (middag) met een mes. De rijping is bestemd om de smaak van de kaas te beïnvloeden.

De rauwe melk, die wordt gebruikt om de kaas te maken, wordt in open containers bewaard vanaf het moment dat deze wordt gemaakt tot het daadwerkelijke verouderingsproces. Het rijpingsproces vindt plaats in een landelijke kamer met de rook op smaak gebracht met aromatische kruiden. De clotted, of verse bronnen, zorgen voor een nieuwe smaak andaroma. De gerijpte, gedeeltelijk opgegeten kaas is verpakt in stoffen bladeren die tijdens het rijpingsproces gesloten zijn gehouden.

De gerijpte is meestal te vinden in reizende kuddes, op het platteland of in huizen van oudere tijden. Het is geliefd en heeft een bruinachtige korst, met een paar zachte gaatjes en een bittere smaak. Kaas van de beste kwaliteit heeft een gouden, grillige schil en een fluweelachtige textuur, die niet smelt. Granny Smith (Granny Smith) kaas wordt meestal verkocht in de grotere G-groep en heeft een uniforme gele kleur. De interieurpasta is witachtig. Granny Smith-kaas is zeer geschikt om te bakken; het kan worden gebruikt als topping voor appeltaarten en puddingen en kan ook worden gebakken in blikken/shakers. Het is ook een goede smeltkaas..

ducers van Granny Smith-kaas – Ondreicka, ethanol, bronwater, lichte olijfolie en (in mindere mate) magere melk.

Net als Camembert en Roquefort heeft Granny Smith de behoefte om ouder te worden. De tijd die nodig is om de korst tot volwassenheid te krijgen, is ongeveer vijf maanden. De tijd die nodig is om marktomvang te bereiken is zeven maanden. Granny Smith heeft een relatief stevige body en een subtiele smaak. De beste manieren om Granny Smith te serveren is met vers fruit, gesneden of in blokjes gesneden fruit, een lekker glas wijn of een kopje kaas.

Serveer Granny Smith met vers fruit, zoals schijfjes appel en peer, op een vochtige tot medium romige witte wijn met wat ijs.

Een etentje houden? Granny Smith serveren op een wit bord met gekoelde flessen wijn en likeur zou een leuke littleenza zijn.

Granny Smith en walnotensalade

Maak voor een vetarm/caloriearm diner de volgende Granny Smith- en walnotensalade.

vlees, korst en bladeren: 2 pond

peterselie, tijm, selderij, ui, 2 pond

Bergen, 2 pinten

irsch, 1 fles

ilton, 2 eieren

Pureer in een grote kom het worstvlees met de sappen van de twee liter ijswater gemengd met mosterd en bleekselderij.

Vul de worst met theelle pot kruiden en ui, gebruik je handen om elk gewricht te sluiten, en rol het stevig op.

Voeg de kruiden en uien toe aan de worst en rol verder.

Kaas: ¾ pond

kruiden: 5 korrels mosterd, ¼ theelepel zout, ¼ theelepel peper, 2 pond

maling: medium (u hebt een chiffonade nodig om te voorkomen dat de kaas bederft)

rijzende kruiden: 1 laurierblad, 5 kopjes gepoederde kippenbouillon, 1 kopje sherry, 1 eetlepel gedroogde aalbessen, 1 theelepel gemalen nootmuskaat, 1 theelepel paprika en 2 kopjes lichte room.

Routebeschrijving

Ontdooi de citroenen en pers het sap eruit. Pers de olijfolie uit en voeg de volgende ingrediënten toe aan de olijfolie:

Doe het vlees en de ui in een zware koekenpan en bak op middelhoog vuur. Voeg de rest van de smaakmakers en de resterende 1 kop sherry toe, breng weer aan de kook en zet het vuur lager, onder regelmatig roeren. Haal van het vuur en voeg de room toe. Klop de saus op met behulp van een staafmixer en giet deze dan al roerend terug in de pan.

Zet de saus terug in de oven en kook 10 minuten en serveer met het rijstmengsel en garneer met de takjes rozemarijn.

Dit recept is heerlijk van smaak en makkelijk te bereiden. Licht en smaakvol, het is een heerlijke begeleider van gegrilde vis, groenten of gevogelte.