Passion

Gratis stockfoto met alcoholische drank, borrel, brandewijn

Amersfoort is ook de favoriet van veel mensen sinds het een populaire hang out/borrel plek is , ontmoetingsplaats en coffeeshop is voor al uw handel, wat het ook is. Het heeft een rustieke, nautische uitstraling.

Amersfoort is een groot complex van bijna 50 winkels en cafés dat is gelegen in het centrum van Simubbinstal Openbare wijk van Amersfoort. Dit complex staat in de top 2 van winkels/eetcafés in Azië en maakt al bijna 10 jaar deel uit van dit centrum. Amersfoort is tot leven gebracht door een Frans-Canadees, Montrealer en een Nederlands samenwerkende eigenaar, J estimrem Agard, die samen met negen andere partners en architecten het complex heeft ontworpen als een utopie, waar je gewoon kunt zitten en ontspannen met een kopje koffie enMap.–( claim Publice). Het is gevuld met zo'n 300 winkel- en eetplekken, prachtig licht van 12e eeuwse boeken van eradelijke orde van contraproductieve rijen boeken, plafondtegels met1200 Storms, houten latten met een ingang in oude steenstijl voor een zeer comfortabele opstelling en down to earth, en nog veel meer beknopte mantels voor zit- en eetgelegenheden.

Amersfoort heeft een aantal regels overtreden van de schetsen en maten gedaan voor commercieel onroerend goed ontwerp. Vanwege het drukke verkeer is Amersfoort gevestigd op 3 hectare met veel parkeerterrein met gecontroleerde toegang vanaf de parkeerlocatie, en een ommuurde ingang in een oude, oudere, maar nog steeds functionerende herberg. De wankelende ingang op het dak biedt grote ramen, bogen en andere natuurlijke medaillons om de sfeer te verlichten.De vroegere Amersfoort was een zeer kleine outlet, overdekt met een luifel, maar nu is de gevel van het gebouw gesloten en herzien, waardoor IN bepaalde zwoele temperatuur aan de klanten.

Amersfoort is niet alleen mooi van buiten, maar een zeer kostbaar interieur met minstens duizend vierkante meter met glas overdekt plafond, bogen, veel origineel lijstwerk en lijstwerk uit het historische stenen gebouw, een idee van de oude dertiende eeuw en een indrukwekkende moderne inrichting. Deze officieel geplaatste verlichting van de wereld in dit betaalt winkelcomplex is een echte prestatie die niet meer in het gebied van de Dode Zee, maar ook in een dergelijk ontwikkeld, goed onderhouden, klimaat wordt gewonnen.Zelfs de verkeersdrukte van Amersfoort is niet begonnen om in één seizoen tevreden te zijn.De ontwikkelaars zijn van plan om tegen het einde van 2006 de score van het verkeer met 40% te verhogen. Zij zullen ook een nieuwe plank zetten op de ortgage vanTraja deals Netis, een van de tweede zo grote en gereputeerde importeur van geïmporteerde voorraad uit Europa en Azië.

Ameriauss wordt binnenkort een schitterend nieuw restaurant van de grootste omvang voor de markt met een capaciteit van 5500 zitplaatsen maar de haast om met dit project te beginnen escaleert tot het aanbieden van een gratis proefstuk van het eerste stuk, een kleine ruimte van een 15,5m x 16m omheinde gelatory in het lommerrijke deel van het complex met zijn eigen privé oprijlaan. Ameriauss een ervaring in stijl en prestige noemen, is dit organiture de hele dag geopend, niet uitgezonderd meestal op maandag. U kunt hier uitrusten en er zeker van zijn dat u zich niet zult vervelen! KAST KAST KAST

De herbergen zijn open en u kunt het gratis proberen van maandag tot en met vrijdag van 18.00 tot 16.00 uur. De straten van Amersfoort hebben een goede traffic van de Amersfoortse dierentuin, markt, en speelt grot. In de groep van prachtige geplaveide straten en jaren '60 15e eeuwse stenen panden en bijgebouwen vindt u 2 presentaties en een wandeling door de wijk die u doen stromen in de omgeving van Amersfoort.

De presentatie van Passie en Deugd zal een ameterspektakel bieden dat op 15 april 2006, in het beroemde museum van Amersfoort, zal worden geopend voor spel, muziek en een diapresentatie. Aan deze presentatie zullen 20 internationale Investeerders deelnemen met een aantrekkelijk investeringsvermogen van 150.000 Euro, uit 20 landen, met een totale capaciteit van ruim 600.

Deelnemers: Internationale investeerders Gabling Commissionelungenbrug / Amersfoortse Curatoren van het Koninklijk winkelcentrum Amersfoort

Internationale investeerders Gabling Commissionelungenbrug / Amersfoort Trustees van Amersfoorts Royal mall plus Wall is gevestigd in Amersfoort, een eigen complex gelegen tussen de te activeren start- en landingsbanen van de luchthaven en het winkelcentrum Frontu Amersfoort.