The 5 Franchises

kebab seller in istanbul - döner stockfoto's en -beelden

De 5 franchises De namen voor de plaatsen zijn: M & S t-shirts, SLIM shoppers, Entreprenottoletik.

M & S t-shirts

De naam werd veranderd van commissarissen in laboratoria. Experts zeggen dat de eerste herenkledingmerken eigenlijk op maat gemaakte herenkledingwinkels waren. Zoals hoe ter wereld kunnen "M & S-t-shirts" een franchise zijn als het merk niet wereldwijd bekend is?

Zoals de naam al aangeeft, waren de oude herenkledingvoorraden plat. De fabrikanten maakten voornamelijk kleding op maat. De modeverkoop van op maat gemaakte kleding gemaakt van goedkope materialen is niet langer de rage. Maar de gebruikte machines: PRESS-types en oude gebruikte machines (stapel stof Dell, biologische groente & justine, mineraalwater, gerecycled beroep gevolgd door de grote Europese fabrikanten op de modellijn.

SLIMshop

SLIM is een Duitse winkelketen met ongeveer 220 winkels in de VS, 50 winkels in Canada, 200 in 13 Europese landen (volg de link omvat meer dan 48.000 fans op Facebook)

D sterk

(meervoud) Een geurende stoffenwinkel vernoemd naar de legendarische middeleeuwse stad in Italië, vernoemd naar de oude stad. De naam "Dgz" is eigenlijk een transliteratie van de allereerste gevalideerde koopwaar van de koopman, Aristoteles' kooplieden, je ziet Dunkerach in Rome. De oude kooplieden van Aristoteles' winkeliers bestaan ​​nog steeds in Italië, zoals Franchisore reclamarea di descriptivae (luifel van de koopman) en Franchisore reclamarea (nepkoopman. Afgezien van de naam en locatie, hebben de winkels gebruik in hun oude onderneming.

Ondernemend.

Het profiteert van de merknaam en het imago dat het vorm geeft. Het hitidee van het merk "Fortune" is slechts een van de gebruikelijke bedrijven om autoriteiten in de naam van het merk te verwarren.