Het perfecte zonnige aperitief!

Tinto de Verano

 

 

Het is natuurlijk altijd lekker om even uit te gaan, een borreltje drinken met vrienden of het goed te mikken op de dag die je nu eigenlijk net aan komt. De perfecte aperitief voor deze dag is Tinto de Verano van gebakken amandelen en verse blauwe bessen. Dit geurt naar natuur, fris en onschuldig. Deze combinatie is helema Glossy verrassend. De populaire drank Tinto de Verano is een mix van wijn en sinaasappelsap. Tintos zijn verschillende drankjes die in hun oorspronkelijke smaak wat negatieve geest geven, door ze in een speciaal proces met ijs te bewaren en dus op temperatuur te houden. Ook wordt er gerookt gehouden en daardoor een aromatisch effect behaald.

Wat je nodig hebt om Tinto de Verano te maken

Nu de ingrediënten voor dit aperitief. Je hebt nodig:

  • Gebakken amandelen
  • Verse bosbessen
  • water

Hoe maak je Tinto de Verano?

Eerst bak je de amandelen in een matige oven. Als je ze eruit haalt, laat je ze afkoelen en dan plet je de amandelen in een kom met een vork.

Was vervolgens de bosbessen, verwijder de steeltjes en bewaar ze in een kom zodat ze hun kleur niet verliezen.

Giet vervolgens wat water over de amandelen, zodat ze het water opnemen en zacht aanvoelen.

Vervolgens voegt u de zoetstof van uw keuze toe, zodat u de smaak naar wens kunt aanpassen.

Conclusie

Tinto de verano is een van de beste aperitieven om van te genieten tijdens de zomer. Het heeft een zeer frisse en aromatische smaak, dankzij de bosbessen en amandelen, en is heel gemakkelijk te maken. Dus, als je geen vrienden in de buurt hebt, of als je je gewoon een beetje moet ontspannen, maak dan gewoon wat Tinto de verano, geniet ervan met een boek en een goede wijn, en ontspan je een beetje. Het is perfect.